Napa Milih Kita

  • abour

Alliance Wire Forming Tech Co, Limited, salah sawijining musim semi & kabel sing nggawe panyedhiya solusi solusi produksi ing China, fokus ing solusi mesin sing bermutu lan terjangkau.

Alliance minangka distributor global eksklusif kanggo pembentuk kawat camless JY 10-12 0.2-10.0mm, mesin spring cam sumbu DZ 3-6 0.2-6.0mm.XY 2,3,5,6 coiler spring sumbu 0,06-5.0mm, XF 4 sumbu spring coiler 0.15-4.0mm, SY 5 sumbu coilers spring amba 1.0-25.0mm, AG 6-11 sumbu 3D mesin lentur 1.8-12.0mm. Mesin pembentuk ember ZF 0.5-12.0mmZD 2D kabel bender & straightening, coiler ring ZS wire strip sing nggawe mesinZH spring tempreVV mesin uji springWeâ € ™ ora mung entuk reputasi kanggo solusi manufaktur sing inovatif lan terjangkau, nanging uga menehi dhukungan teknis sing luar biasa. lan pitulung kanggo manufaktur musim semi & kabel

Produk Unggulan