Abour Us


Alliance Wire Formulir Tech Co, Limited.


Alliance Wire Forming Tech Co, Limited, salah sawijining musim semi & kabel sing nggawe panyedhiya solusi solusi produksi ing China, fokus ing solusi mesin sing bermutu lan terjangkau.



Alliance minangka distributor global eksklusif kanggo

JY 10-12 pembentuk kawat tanpa camless 0.2-10.0mm,
DZ 3-6 sumbu mesin spring spring 0.2-6.0mm.
XY 2,3,5,6 coiler spring sumbu 0,06-5,0mm,
XF 4 sumbu coiler spring 0.15-4.0mm,
SY 5 sumbu coilers spring amba 1.0-25.0mm,
AG 6-11 sumbu 3D kabel lentur mesin 1.8-12.0mm.
ZF ember mbentuk mesin 0.5-12.0mm
ZD 2D kabel bender & kabel straightening, ring coiler
Mesin pembentuk jalur ZS ZS
Tungku spring spring ZH

Mesin uji musim semi VS


Kita ora mung entuk reputasi kanggo solusi manufaktur sing inovatif lan terjangkau, nanging uga menehi dhukungan lan pitulung teknis kanggo produsen musim semi & kawat.