Produk

SC-204 0,06-0.4mm cnc 2 mesin sumbu spring sumbu
  • Air ProSC-204 0,06-0.4mm cnc 2 mesin sumbu spring sumbu

SC-204 0,06-0.4mm cnc 2 mesin sumbu spring sumbu

SC-204 0,06-0.4mm cnc 2 sumbu spring coiling spring adopting Taiwan control system and motor servo impor from Japan, SC-204 0.06-0.4mm cnc 2 sumbu spring coiling machine 2 sumbu kalebu sumbu cam lan sumbu mangan pakan, Jarak. diameter njaba lan nglereni didorong motor cam.

Model:SC-204

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


SC-204 0,06-0.4mm cnc 2 mesin sumbu spring sumbu


Spesifikasi


Model SC-204
Axis 2
Diameter kabel (MM) 0.1-0.4
Kumpulan Gulung Kabel Kawat 1
Max.Outside Diameter (MM) 15
Indeks Spring  
Motor Pemanasan Kawat (KW) 0.75 Yassaka
Cam Motor (KW) 0.75 Yassaka
Kacepetan dipatuhan kabel dering (M / MIN) 1200
Indeks Maks X: 359.9 Y: 9999.9mm
Min Indeks X: 0,1 Y: 0,01mm
Silinder (PC) 2
Dhukungan Program Max 150 Program Max. 999Laris kanggo saben program
Bahasa Antarmuka Cina / Inggris
Voltase Sumber Daya 3P / 380V
Voltase mesin mlayu 3P / 220V
Daya Decoiler (KW) 0.37
Ukuran maksimal Decoiler (KG) 60
Diameter disk (MM) 600
Bobot Mesin (KG) 350
Ukuran Mesin (L * W * H) (MM) 560Ã — - 600Ã — 1300
Bobot Decoiler (KG) 50
Ukuran Decoiler (L * W * H) (MM) 850 * 850 * 1000


Rincian



Fitur


Ngadopsi sistem kontrol Taiwan lan motor servo sing diimpor saka Jepang,
2 sumbu kalebu sumbu cam lan sumbu feed
Jarak, diameter njaba lan nglereni didorong motor cam.
Garis pakan didorong dening motor pemanasan sing misah.
Kaloro gandar kasebut bisa nyetel program kanggo tumindak Individu utawa tumindak sing diselarasake.
Pemilik alat kiwa, wadhah alat tengen, piranti spring spring, lan mekanisme internal kothak lan alat eksternal bisa dikelarasake kanggo ngasilake macem-macem sumber, kayata macem-macem sumber kompresi, sumber segel minyak, spring baterei, conical, spring conical spring, safety spring, Magazine spring, torsion springs, double torsion spring, and various simple wire forming.


Tuladha







Panas Tags: SC-204 0.06-0.4mm cnc 2 sumbu spring coiling machine, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Tuku, Ing Simpenan, Akeh, Digawe ing China, Murah, Diskon, rega murah, Tuku diskon, Rega, Harga dhaptar, Kutipan