Produk

SC-205 0,06-0.5mm cnc 2 mesin sumbu spring sumbu
  • Air ProSC-205 0,06-0.5mm cnc 2 mesin sumbu spring sumbu

SC-205 0,06-0.5mm cnc 2 mesin sumbu spring sumbu

Ing ngisor iki babagan mesin coiling spring sumbu-SC5 205 0,06-0.5mm cnc 2, aku pengin mbantu luwih ngerti mesin coiling spring SC-205 0.06-0.5mm cnc 2 sumbu.

Model:SC-205

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


SC-205 0,06-0.5mm cnc 2 mesin sumbu spring sumbu


Spesifikasi


Model SC-205
Axis 2
Diameter kabel (MM) 0,06-0.5
Kumpulan Gulung Kabel Kawat 1
Max.Outside Diameter (MM) 15
Indeks Spring  
Motor Pemanasan Kawat (KW) 0.75 Yassaka
Cam Motor (KW) 0.75 Yassaka
Kacepetan dipatuhan kabel dering (M / MIN) 1200
Indeks Maks X: 359.9 Y: 9999.9mm
Min Indeks X: 0,1 Y: 0,01mm
Silinder (PC) 2
Dhukungan Program Max 150 Program Max. 999Laris kanggo saben program
Bahasa Antarmuka Cina / Inggris
Voltase Sumber Daya 3P / 380V
Voltase mesin mlayu 3P / 220V
Daya Decoiler (KW) 0.37
Ukuran maksimal Decoiler (KG) 60
Diameter disk (MM) 600
Bobot Mesin (KG) 350
Ukuran Mesin (L * W * H) (MM) 700 × 600 × 1300
Bobot Decoiler (KG) 50
Ukuran Decoiler (L * W * H) (MM) 850 * 850 * 1000


Rincian



Fitur


1.servo kontrol lan drive digital lengkap kanggo muter sumbu cam kanthi positif lan mbalikke lan kanggo feed sumbu kabel maju utawa bali
2, layar tutul & tombol membran gedhe (matriks) kanggo gampang operasi komputer.
3, teknologi deteksi mikro-saiki & panyebaran sensitip dhuwur kanggo deteksi 20 kaping luwih sensitif tinimbang sing biasa
4.handhang giliran giliran kanggo nambah utawa nyuda output utawa katup feed kabel Ing produksi kapan wae
5, modul fungsi gabungan feeder terpadu supaya bisa langsung ngontrol motor feeder motor supaya ora sirkuit pigura sirkuit tradisional
6, teknologi pangayoman sirkuit cekak kanggo sirkuit eksternal saka komputer kanggo ngilangi alangan kanggo nyuda sekring.
7, fungsi pangisi minyak kanthi otomatis supaya ora dilumuti kanthi manual


Tuladha



Panas Tags: SC-205 0.06-0.5mm cnc 2 sumbu spring coiling machine, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Tuku, Ing Simpenan, Akeh, Digawe ing China, Murah, Diskon, rega murah, Tuku diskon, rega, rega dhaptar, Kutipan