Produk

SC-208 0.08-0.8mm cnc 2 mesin sumbu spring sumbu
  • Air ProSC-208 0.08-0.8mm cnc 2 mesin sumbu spring sumbu

SC-208 0.08-0.8mm cnc 2 mesin sumbu spring sumbu

Ing ngisor iki babagan mesin coiling spring sumbu-SC8 208 0,08-0.8mm 2, aku ngarepake sampeyan supaya bisa ngerti luwih lengkap karo mesin coiling spring SC-208 0.08-0.8mm cnc 2 sumbu.

Model:SC-208

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


SC-208 0.08-0.8mm cnc 2 mesin sumbu spring sumbu


Spesifikasi


Model SC-208
Axis 2
Diameter kabel (MM) 0.08-0.8
Kumpulan Gulung Kabel Kawat 1
Max.Outside Diameter (MM) 20
Indeks Spring 3
Motor Pemanasan Kawat (KW) 0.75 Yassaka
Cam Motor (KW) 0.75 Yassaka
Kacepetan dipatuhan kabel dering (M / MIN) 1200
Indeks Maks X: 359.9 Y: 9999.9mm
Min Indeks X: 0,1 Y: 0,01mm
Silinder (PC) 2
Dhukungan Program Max 150 Program Max. 999Laris kanggo saben program
Bahasa Antarmuka Cina / Inggris
Voltase Sumber Daya 3P / 380V
Voltase mesin mlayu 3P / 220V
Daya Decoiler (KW) 0.37
Ukuran maksimal Decoiler (KG) 60
Diameter disk (MM) 600
Bobot Mesin (KG) 350
Ukuran Mesin (L * W * H) (MM) 700 * 650 * 1450
Bobot Decoiler (KG) 50
Ukuran Decoiler (L * W * H) (MM) 850 * 850 * 1000


Rincian



Fitur


Presisi 0.05mm dhuwur lan stabilitas mlaku
Detektor super-panas kanggo pangayoman motor
Kanthi fungsi rasio deceleration.
Antarmuka operasi sing gampang
Spring 0.08mm didhukung
Wawn ketahanan didhukung
Decoiler mlaku kanthi sinkron karo mesin
Nganti 0.8mm sawetara spring torsion didhukung


2 conto sumbu




Panas Tags: SC-208 0.08-0.8mm cnc 2 sumbu spring coiling machine, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Tuku, Ing Simpenan, Akeh, Digawe ing China, Murah, Diskon, rega murah, Tuku diskon, rega, rega dhaptar, Kutipan