Produk

SC-416 0.4-1.6mm cnc 4 sumbu mesin coiling spring
  • Air ProSC-416 0.4-1.6mm cnc 4 sumbu mesin coiling spring

SC-416 0.4-1.6mm cnc 4 sumbu mesin coiling spring

Ing ngisor iki babagan mesin coiling spring SC-416 0.4-1.6mm 4 sumbu spring sing gegandhengan, muga-muga mbantu luwih ngerti SC-416 0.4-1.6mm cnc 4 sumbu mesin coiling spring sumbu.

Model:SC-416

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


SC-416 0.4-1.6mm cnc 4 sumbu mesin coiling spring


Spesifikasi


Model

SC-416

Range Kabel

0,3 ~ 1.6mm

Max OD

30mm

Dawane Kawat Woh

tanpa watesan

Kacepetan Kawat Kawat

125m / mnt

Nomer Axis

4

1. Motong Motor

2KW

2.Cut motor

1KW

3. Motor Kontrol OD

1KW

4. Motor Ngontrol Pitch

1KW

Gunggung Daya

5KW

Bahasa Antarmuka

Cina / Inggris

Tekanan Udara

4-6kg / cm

Silinder

2

Indeks Maks

X: 359.9 Y: 9999.9mm

Min Indeks

X: 0,1 Y: 0,01mm

Dhukungan Program Max

2000 Program Max. 2000 Galur kanggo saben program

Ukuran Mesin

900X1100XX1500mm

Ukuran Kayu Kayu

1000X1150X1650mm

Bobot Mesin

600kgs

Bobot total

650kgs

Daya Input

380v 3p 50 / 60Hz

Decoiler kabel

100KG


Fitur


1.Individual mlaku sumbu kontrol servo
2. Piranti & piranti didhukung
3.Decoiler Nyepetake wektu sing padha karo mesin
4. Tampilake tandha ing layar nalika masalah
5.Singet sistem uji coba dawa ing komputer
6.Three-cara Sorter kasedhiya
7.Anomatis mbenakake lapangan ing komputer
8.wadi akurasi dipakani ± 0,01mm, diameter njaba, jarak lan akurasi pemotong ± 0,1 derajat.
9.Saksi sumbu duwe fungsi ngasilake nol sing kapisah lan Fungsi titik wiwitan


416


416w



Panas Tags: SC-416 0.4-1.6mm cnc 4 sumbu spring coiling machine, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Tuku, Ing Simpenan, Akeh, Digawe ing China, Murah, Diskon, rega murah, Tuku diskon, rega, rega dhaptar, Kutipan