Produk

WB-3D508 2.5-8.0mm 5 Axis 3D CNC sirah bolong puteran mesin lentur
  • Air ProWB-3D508 2.5-8.0mm 5 Axis 3D CNC sirah bolong puteran mesin lentur

WB-3D508 2.5-8.0mm 5 Axis 3D CNC sirah bolong puteran mesin lentur

Ing ngisor iki yaiku babagan mesin mlengkung kabel kepala mlengkung kepala WB-3D508 2.5-8.0mm 5 Axis 3D CNC mesin lenturan sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti WB-3D508 2.5-8.0mm 5 Axis 3D CNC sirah mesin bolong puter rotasi.

Model:WB-3D508

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


WB-3D508 2.5-8.0mm 5 Axis 3D CNC sirah bolong puteran mesin lentur


Spesifikasi


Model

WB-3D508

WB-3D512

Axis

5

5

Diameter kabel (Kawat keras, MM)

2.0-6.0

3.0-10.0

Diameter kabel (Kawat alus, MM)

3.0-8.0

6.0-14.0

klompok roller wire

3

3

Motong Motong (KW)

3,0 Sanyo

3,0 Sanyo

Motor Pemanasan Kawat (KW)

3,0 Sanyo

4,5 Sanyo

Precision Precision (MM)

0,1mm

0,1mm

Kacepetan Makan Maks (M / MIN)

100

100

Dawane dipakani maksimal

tanpa watesan

tanpa watesan

Muter Rotasi Kepala (KW)

3,0 Sanyo

3,0 Sanyo

endhas rotasi sirah

0,05 dgree

0,05 dgree

Kecepatan rotasi sirah kepala

190 / 0,5 detik

190 / 0,5 detik

Sudut puter sirah sirah

190

190

mlengkung Motor

2,5 Sanyo

3,0 Sanyo

tliti tliti

0,05 dgree

0,05 dgree

mlengkung R

1000

1000

Sudut mbengkongaken

360

360

Kacepetan mlengkung kabel listrik

180 / 0.1 detik

180 / 0.1 detik

sirah mlengkung & mudhun

0,4 Sanyo

0,4 Sanyo

Gunggung Daya (KW)

11.9

15

Dhukungan Program Max

10000 Program Max. 2000 Galur kanggo saben program

10000 Program Max. 2000 Galur kanggo saben program

Bahasa Antarmuka

Cina / Inggris

Cina / Inggris

cara program

380V / 50HZ / 3PH pelanggan sing kasedhiya

380V / 50HZ / 3PH pelanggan sing kasedhiya

Cara mangan

Input utawa instruksi rodha tangan

Input utawa instruksi rodha tangan

Lengan lengen (MM)

1000

1000

Voltase Sumber Daya

380V / 50HZ / 3PH pelanggan sing kasedhiya

380V / 50HZ / 3PH pelanggan sing kasedhiya

Voltase mesin mlayu

3P / 220V

3P / 220V

Daya Decoiler (KW)

1.5

1.5

Kapasitas Tegangan (KVA)

15

20

Bobot Mesin (KG)

3000

3500

Ukuran Mesin (L * W * H) (MM)

3300 * 1800 * 1850

3300 * 1800 * 1850

Ukuran maksimal Decoiler (KG)

2000KG

2000KG

Diameter disk (MM)

1750

1750

Bobot Decoiler (KG)

1500

1500

Ukuran Decoiler (L * W * H) (MM)

2000 * 2000 * 1550

2000 * 2000 * 1550

Geser

hiwin

hiwin

sistem

WULANG

WULANG

reducer

Jerman Newcastle / Taiwan Pinhong

Jerman Newcastle / Taiwan Pinhong

prewangan

NSK

NSK

Encoder

Encoder SANYO

Encoder SANYO

Ngalih daya listrik

Ngalih daya listrik Taiwan Mingwei

Ngalih daya listrik Taiwan Mingwei

Thevertering

Konverter Taiwan Delta

Konverter Taiwan Delta


rincian



Fitur


1. Prinsip mesin ngowahi sirah yaiku sirah ora mbalikke garis, struktur sirah iku entheng lan entheng, sirah ora mbalikke garis, kanggo njamin produksi kanthi cepet lan stabil.


2, pambuka komputer, kecepatan mati, gampang dioperasikake. Antarmuka komputer bisa ngganti program nalika ngasilake lan nyetel kacepetan.


3. motor bermotor kacepetan lan pengurangan merek sing diimpor digunakake ing konfigurasi, lan kacepetan produksi luwih saka 25% luwih dhuwur tinimbang para kanca domestik lan produk sing padha.


4, kabel lan lengen putar, loro-lorone kapisah lan kerjo, dadi kepala nalika realisasi ora bakal ngetrapake garis, bisa nyadari garis njaba njaba sing luwih cilik lan cetakan produk multi-bunder.


5, produksi bisa digayuh ing ngarep sing paling alon, ora ana owah-owahan ing Angle, stabilitas produksi luwih apik.


6. Bahan, gear lan bagean penting liyane nggunakake aksesoris merek sing diimpor, kanthi garansi 8760 jam, lan peralatan kasebut tahan lama lan bisa dipercaya.


7. Kothak gear presisi dhuwur kanthi kesalahan suda nganti 0.1mm


8, panggunaan ndhukung mesin docking kabel baja, supaya operasi owah-owahan kabel luwih gampang.


9, bisa nyambung menyang Internet, liwat telpon utawa komputer sing nyambung karo WIFI kanggo entuk kendhali jarak jauh, layanan sawise dodolan luwih trep.


Sampel



Panas Tags: WB-3D508 2.5-8.0mm 5 Axis 3D CNC kepala mesin bolong puteran, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Selaras, Grosir, Tuku, Ing Simpenan, Akeh, Digawe ing China, Murah, Diskon, rega murah, Tuku diskon, Rega, dhaptar rega, Kutipan