Produk

WF-1228R 0.4-2.8mm 12-14 sumbu camless CNC tanpa kabel puteran kabel mbentuk mesin
  • Air ProWF-1228R 0.4-2.8mm 12-14 sumbu camless CNC tanpa kabel puteran kabel mbentuk mesin
  • Air ProWF-1228R 0.4-2.8mm 12-14 sumbu camless CNC tanpa kabel puteran kabel mbentuk mesin

WF-1228R 0.4-2.8mm 12-14 sumbu camless CNC tanpa kabel puteran kabel mbentuk mesin

Ing ngisor iki yaiku babagan WF-1228R 0.4-2.8mm 12-14 sumbu tanpa kabel CNC puteran kabel sing mbentuk mesin sing ana gandhengane, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti WF-1228R 0.4-2.8mm 12-14 sumbu camless CNC tanpa kabel CNC puteran kabel mbentuk mesin.

Model:WF-1228R

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


WF-1228R 0.4-2.8mm 12-14 sumbu camless CNC tanpa kabel puteran kabel mbentuk mesin


Spesifikasi


Model WF-1228R
Range kabel range(MM) waja karbon 0,4-2.8 waja wesi0.4-3.2
Klep dipakani kawat maksimal (MM) 10000
Min kabel katup pakan (MM) 0.01
Kacepetan dipatuhan kabel dering (M / MIN) 120
Dawane kabel kawat maksimal (MM) tanpa watesan
Nomer Axis 12
Daya motor servo (KW) 13
Volathet input 380V
Komputer Pentium Industrial Computer (Advantech)
Nomer program (PCS) 2000
Sistem udara Tekanan (KG / cm) 5-6
Probe (PCS) 3
Ukuran Dawane awak (MM) 1550mm
Ambane awak (MM) 1250mm
Dhuwur awak (MM) 1760mm
Bobot mesin (KG) 1500
Decoiler kabel Beban maksimalKG) 200Kg
Kacepetan dipakani (rpm) 0-60rpm
Dhiameter disk (MM) 850
Kekuwatan (KW) 0.75
Ukuran (MM) 850Ã —n 1000 - 980


Rincian



Fitur


Sliding servo individu kanggo persiyapan gampang, imbuhan lan tabungan wektu
Pelaku kabel kawat cepet
Kothak feed kabel puteran sing cepet lan stabil
Pemain servo kanggo nggantungake kabel 3D sing cepet lan gampang
2 dhukungan muter, luwih fleksibel
Servo mimpin munggah, mudhun, kiwa & tengen geser geser kanthi bebas lengen
Dhukungan USB 3.0, input gampang lan output
Ora bising kerja, fasih terus
Dhukungan rem, nglindhungi kothak gear mudhun nalika mandeg darurat
Efisiensi dhuwur lan satelit laser sing trep
Pembelajaran sing gampang lan konfigurasi sumber sing kompleks
Umume digunakake ing mobil, kawat, hiburan lan industri fitness
Tingkat produksi cepet tinimbang mesin tradisional kabel kawat tradisional
Lubrication otomatis


Tuladha

Panas Tags: WF-1228R 0.4-2.8mm 12-14 sumbu tanpa kabel CNC puteran kabel mbentuk mesin, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Dhewe, Grosir, Tuku, Ing Simpenan, Akeh, Digawe ing China, Murah, Diskon, rega murah, Tuku diskon, Rega, dhaptar rega, Kutipan