Produk

WF-20 0.2-2.0mm 3-4 sumbu cam cam CNC sing mbentuk mesin
  • Air ProWF-20 0.2-2.0mm 3-4 sumbu cam cam CNC sing mbentuk mesin
  • Air ProWF-20 0.2-2.0mm 3-4 sumbu cam cam CNC sing mbentuk mesin
  • Air ProWF-20 0.2-2.0mm 3-4 sumbu cam cam CNC sing mbentuk mesin
  • Air ProWF-20 0.2-2.0mm 3-4 sumbu cam cam CNC sing mbentuk mesin

WF-20 0.2-2.0mm 3-4 sumbu cam cam CNC sing mbentuk mesin

Ing ngisor iki yaiku sekitar WF-20 0.2-2.0mm 3-4 sumbu cam CNC sing mbentuk mesin sing ana gandhengane, duwe 8 lengen cam sing diangkut nganggo 8 gandar sing dikontrol dening 1 motor servo, Teknologi Mature luwih saka 20 taun Engineer saka china lan taiwan ndhuwur Perusahaan mesin spring. Kabeh nggunakake geser lan gawai baja cr40, lan perawatan panas, panggunaan sing luwih kuat lan tahan banter tinimbang liyane Daya kawat tliti High, lan nggunakake dawa, ora ana kerusakan sajrone 15 taunSesiko Jepang, servicegears, cams, shafters, slide kabeh nggunakake perawatan panas lan atose luwih saka 65.

Model:WF-20

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


WF-20 0.2-2.0mm 3-4 sumbu cam cam CNC sing mbentuk mesin


Spesifikasi


Model WF-20
Axis 3
Diameter kabel (MM) 0.15-2.0
Max.Outside Diameter (MM) 50
Kumpulan Gulung Kabel Kawat 2
Motor Pemanasan Kawat (KW) 2.7
Cam Motor (KW) 2.7
Motor Rotary Quill (KW) 1
Spinner Motor (KW) 0.4
Gunggung Daya (KW) 6.8
Tekanan udara kompresor (KG / CM) 5-6
Silinder (PC) 4
Dhukungan Program Max 2000 Program Max. 2000 Galur kanggo saben program
Bahasa Antarmuka Cina / Inggris
Voltase Sumber Daya 380V / 50HZ / 3PH pelanggan sing kasedhiya
Voltase mesin mlayu 3P / 220V
Daya Decoiler (KW) 0.37
Kapasitas Tegangan (KVA) 10
Ukuran maksimal Decoiler (KG) 150
Diameter disk (MM) 800
Bobot Mesin (KG) 1350
Ukuran Mesin (L * W * H) (MM) 1450X1350X1650MM
Bobot Decoiler (KG) 100
Ukuran Decoiler (L * W * H) (MM) 1000 * 1000 * 1450


Rincian



Fitur


Lumayan cepet lan stabil tinimbang 90% merek liyane.
Akurasi kawat kanthi dhuwur 0.02mm
Kotak gear, ora jahitan, luwih tliti, tanpa karusakan sajrone 10 taun
Geser baja alloy tahan dhuwur, ora geser drive, ora ana kesenjangan
Lenga otomatis nambah sistem Lobrasi Daur-ulang ing kotak gear kanggo ndandani gear lan terus mlaku kanthi cepet
Nganti camne mengko, ora ana longkangan, ora goyang, ora ana karusakan


Tuladha


Panas Tags: WF-20 0.2-2.0mm 3-4 sumbu cam CNC cam form machine, spring form machine, spring former, spring making machine, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Tuku, Ing Simpenan, Bulk, Digawe ing China , Murah, Diskon, rega murah, diskon Tuku, Rega, dhaptar rega, Kutipan